06.12.2015 09:33

Peters: "Dan moet het maar tegen FC Twente"

Christian Kum (r.) houdt zich bezig met Cas Peters, die de bal beschermt met zijn lichaam. (05-12-2015)
Christian Kum (r.) houdt zich bezig met Cas Peters, die de bal beschermt met zijn lichaam. (05-12-2015)

Het lukte De Graafschap zaterdagavond niet om de eerste winstreeks van het seizoen in gang te zetten. Na de eerste overwinning tegen SC Cambuur ging de ploeg in eigen huis onderuit tegen FC Utrecht. Spits Cas Peters kijkt al snel vooruit naar volgende week.

"Dan moet het volgende week maar uit tegen FC Twente. Die kunnen we zeker pakken", houdt Peters in gesprek met Omroep Gelderland vertrouwen in de Superboeren. Peters begon zijn carrière bij FC Twente, maar wist nooit door te breken in het eerste elftal. "Voor mij is het mooi om daar weer terug te komen. Mijn familie komt ook kijken."

Peters zal een kleine kater overhouden aan de 0-1 nederlaag tegen FC Utrecht, aangezien de spits al vroeg in de wedstrijd een prima kans kreeg. "Ik had zelf in het begin al moeten scoren. Ik wilde de bal erin chippen, maar de keeper pakte hem. In de tweede helft gingen we de duels niet aan voorin. De tweede ballen waren niet voor ons. We hadden het anders moeten aanpakken, er zat niet echt een plan achter."

Door de nederlaag blijft De Graafschap sowieso nog een speelronde hekkensluiter van de Eredivisie. Als SC Cambuur zondag wint, wordt het verschil met de nummer achttien weer vijf punten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner