07.12.2015 21:47

Boymans maakt rentree na jaar van afwezigheid

Ruud Boymans heeft na een jaar van afwezigheid zijn eerste minuten weer gemaakt. De aanvaller speelde met Jong FC Utrecht tegen de beloftenploeg van FC Volendam. Boymans maakte na precies een jaar zijn rentree.

Op 7 december 2014, maandag precies een jaar geleden, speelde Boymans zijn laatste wedstrijd met de hoofdmacht van FC Utrecht tegen Heracles Almelo. In de met 2-4 verloren wedstrijd moest de aanvaller een half uur voor het einde van de wedstrijd naar de kant. Daarna kwam de aanvaller niet meer aan spelen toe na een slepende enkelblessure.

Boymans maakte maandagavond dus zijn rentree bij de beloftenploeg en begon in de basis en speelde een helft mee. De aanvaller maakte vorig seizoen maar liefst negen doelpunten in negen optreden. Dit seizoen wordt hij prima vervangen door het duo Nacer Barazite en Sébastien Haller. Samen zijn de twee al goed voor vijftien doelpunten dit seizoen.