10.12.2015 14:27

Kramer: "Dat is misschien wel het ergste"

Michiel Kramer zit er ontspannen bij tijdens de behandeling van zijn strafzaak. De Feyenoord zou De Graafschap-speler Ted van de Pavert hebben geslagen. (08-10-2015)
Michiel Kramer zit er ontspannen bij tijdens de behandeling van zijn strafzaak. De Feyenoord zou De Graafschap-speler Ted van de Pavert hebben geslagen. (08-10-2015)

Michiel Kramer is niet alleen om zijn voetbalkwaliteiten veelbesproken. Zijn twitteraccount wordt ook weleens onder de aandacht gebracht. De spits vindt het erg om te lezen wat hij allemaal naar zijn hoofd krijgt geslingerd.

"De laatste tijd krijg ik veel berichtjes op Twitter en die zijn zeker niet allemaal positief",  zegt Kramer in gesprek met Feyenoord Magazine. De spits van Feyenoord schrikt weleens van wat hij te lezen krijgt.  "Als ik een reactie met het woord kanker erin voorbij zie komen, retweet ik die expres, zodat anderen zien hoe ver sommige mensen gaan. Ik heb het idee dat degenen die op social media mij op die manier uitschelden, dan nog echt menen ook. Dat is misschien wel het ergste."

"Vorig jaar was het nog erger, toen ik na een incident in de wedstrijd tegen Ajax allerlei doodsbedreigingen ontving", vervolgt hij. "Dat was voor mij de reden om te stoppen met Twitter. De reden dat ik weer een account heb aangemaakt, is omdat ik de Nederlandse competitie wilde blijven volgen toen mijn transfer naar Abu Dhabi bijna rond was. Of ik daar spijt van heb? Nee, hoor. Ze mogen me overal voor uitmaken, het raakt me toch niet."

Kramer ging vervolgens verder met Twitteren en kwam eind juli weer in opspraak toen Jaïro Riedewald een harde tackle moest incasseren in het duel met Rapid Wien.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner