13.12.2015 09:21

Pröpper na remise: "Het slaat nergens op"

In Europa speelt PSV met ziel en zaligheid, maar slechts enkele dagen later lukte dit pas in de laatste vijftien minuten tegen promovendus Roda JC. Doelpuntenmaker Davy Pröpper snapt er niets van en schaamt zich voor het resultaat in de Eredivisie (1-1).

"We moeten nu een keer ophouden met het verspelen van punten", is Pröpper duidelijk gepikeerd tegenover De Telegraaf. Tegen CSKA Moskou in de Champions League maakte hij nog de winnende, tegen Roda JC kopte hij de 1-1 tegen de touwen. Voor PSV was dit het signaal om pas echt te gaan voetballen. Meteen kreeg Roda JC het moeilijk, maar een kwartier konden de Limburgers het nog wel volhouden. 

"Toen we op een 1-0 achterstand kwamen konden we ons ineens wel opladen. Dat slaat nergens op. Als je zo start is er niets aan de hand." PSV moet nu toezien hoe Ajax en Feyenoord zondagmiddag kunnen profiteren van de misstap in Brabant. Pröpper maakt niet zich niet direct zorgen, maar beseft dat het anders moet in de Eredivisie. "Het is nog lang, maar we moeten nu wel punten gaan pakken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner