13.12.2015 10:59

Ogbeche: "Winst heel belangrijk voor ons"

SC Cambuur kan eindelijk weer eens naar boven kijken. De ploeg pakte de eerste overwinning in het huidige seizoen door NEC in eigen huis met 3-1 te verslaan. Bartholomew Ogbeche was de grote man aan Friese zijde, met twee doelpunten. Hij beseft hoe belangrijk deze overwinning was.

"We zijn hier al heel lang mee bezig, het is een eerste stap voor ons. Beter laat dan nooit, zeggen ze", vertelt de Nigeriaan met een knipoog. "Deze overwinning is heel belangrijk voor ons. Ik hoop dat we onze voeten nu op de grond houden en door blijven gaan zoals we dat tegen NEC ook deden. We moeten positief blijven en geloven dat we iedere wedstrijd kunnen winnen."

SC Cambuur kwam tegen NEC tot tweemaal toe op voorsprong en na ruim een uur spelen werd het zelfs 3-1. Toch dacht Ogbeche er geen seconde aan dat de buit al binnen was. "Nee, dat gebeurde ons al tegen FC Utrecht en tegen Roda JC. Dan denk je dat alles binnen is maar dan krijg je juist die klap in je gezicht. Ik heb niet gedacht dat het al klaar was, we moesten blijven gaan tot de laatste minuut. En iedereen deed dat."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner