13.12.2015 21:29

De Leeuw: "Verdienden meer dan een punt"

Feest bij FC Groningen. Michael de Leeuw heeft de thuisploeg op voorsprong gezet tegen Feyenoord en viert dat met Bryan Linssen. (12-12-2015)
Feest bij FC Groningen. Michael de Leeuw heeft de thuisploeg op voorsprong gezet tegen Feyenoord en viert dat met Bryan Linssen. (12-12-2015)

Michael de Leeuw baalt van het gelijke spel van FC Groningen tegen Feyenoord (1-1). De aanvaller vindt namelijk dat hij en zijn teamgenoten meer verdienden dan één punt.

Op de website van FC Groningen kijkt De Leeuw met gemengde gevoelens terug op het duel. "We hebben een heel aardige wedstrijd gespeeld en hadden denk ik meer verdiend dan een punt", aldus De Leeuw. "Vooral voor rust hebben we goede kansen gekregen en doen we onszelf uiteindelijk te kort. In de slotfase kregen we ook nog wat mogelijkheden en we hadden recht op meer."

Ondanks het gelijke spel is De Leeuw wel tevreden over het spel van Groningen. "Ik vond ons fris ogen. Op het laatst vloeiden de krachten een beetje weg, maar dat is altijd wel zo aan het einde van een wedstrijd", aldus de aanvoerder die de 1-0 maakte. "Het was niet slap en we gingen tot het laatst voor de winst, alleen misten we net even dat gelukje. Ik denk dat het publiek heeft genoten en het is zonde dat we onszelf en de mensen niet hebben beloond met 3 punten."

Een keerpunt in het duel was de rode kaart van Jan-Arie van der Heijden. Jesper Drost snelde met de bal richting het doel en de verdediger greep de speler licht bij het shirt. Drost vindt het jammer dat hij werd tegengehouden. Hij had namelijk de 2-1 op zijn schoen. "Het was een afgeslagen vrije trap die ik toevallig voor mijn voeten kreeg. Ik werd vastgehouden en kon echt niet meer doorlopen", aldus Drost. "Jammer want ik had liever gehad dat hij me had laten gaan en ik de kans had gehad om te scoren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner