13.12.2015 21:45

Balende Bosz: "Ik verwacht meer van Vitesse"

Peter Bosz is terug bij Heracles Almelo. Als trainer van Vitesse speelt hij een wedstrijd tegen zijn oude club. (13-12-2015)
Peter Bosz is terug bij Heracles Almelo. Als trainer van Vitesse speelt hij een wedstrijd tegen zijn oude club. (13-12-2015)

Peter Bosz heeft bij niet weten te winnen van zijn oude club Heracles Almelo. Met Vitesse speelde hij 1-1 gelijk en de trainer snapt niet wat zijn ploeg overkwam.

"Ik heb hier geen goed gevoel aan over gehouden", zegt Bosz in gesprek met Omroep Gelderland. "Wij hebben betere spelers, dus ik verwacht meer van Vitesse. We kwamen vandaag niet onder hun druk uit, iets wat normaal wel lukt. We leden ook te veel balverlies en waren niet agressief genoeg."

Pas in de tweede helft leek Vitesse te snappen hoe het onder de druk van Heracles Almelo kon uitspelen. Niet voor niets scoorde het in de 75ste minuut. "Je mag blij zijn met een goed laatste half uur. Daarin waren we wel agressiever naar voren en doen de jongens wel wat je van ze verlangt", concludeert Bosz. Door het gelijke spel staat Vitesse op plek zes, terwijl Heracles Almelo op de vierde plek staat. "Het is een goede ploeg, maar ik denk niet dat Heracles aan het einde van het seizoen nog vierde staat."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner