14.12.2015 22:19

Lucas Moura blij met interesse grote clubs

Lucas Moura wordt nadrukkelijk in de gaten gehouden door scouts van diverse topclubs. Met twaalf optredens in zestien competitieduels is hij weliswaar een gewaardeerde kracht, maar speelt hij lang niet altijd. 

Tijdens de 5-1 zege op Olympique Lyon moest Moura genoegen nemen met een invalbeurt van acht minuten. Naar verluidt volgt onder meer Arsenal hem. "Ik ben best blij met de interesse van grote clubs, als die interesse ook klopt. Dat toont aan dat mensen vertrouwen in mij hebben, dat ze mij volgen en van mijn spel houden. Maar ik zit met mijn gedachten bij Paris Saint-Germain", reageert Lucas Moura tegenover SporTV.

"Ik heb er nooit aan gedacht om te vertrekken. Ik wil voor een basisplaats strijden, wil hier mijn verhalen schrijven. Prijzen pakken en doelpunten maken. Maar, natuurlijk, je weet nooit wat er in het voetbal gaat gebeuren. Het is duidelijk dat de Premier League de sterkste competitie is. Als ik hier niet meer gewenst ben en ik op een dag naar Engeland kan, dan pak ik mijn koffers en ga ik ergens anders spelen."

"Ik klaag niet, maar niemand vindt het leuk om op de bank te zitten. Iedere speler wil voetballen en in de basis staan, zeker in Champions League-wedstrijden. Maar we weten dat de concurrentie moordend is en dat er hier alleen maar geweldige spelers rondlopen. Spelers die voor hun land uitkomen. Het maakt dat je hard moet blijven werken in de trainingen en wedstrijden. Ik kijk altijd uit naar een kans, ook al zijn het maar een paar minuten. Het is uiteindelijk aan de technische staf om te bepalen wie er speelt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner