15.12.2015 13:51

Faber: "Aan onze stand verplicht te winnen"

Ernest Faber is eigenlijk wel blij met het KNVB beker-duel met HHC Hardenberg. Na de nederlaag tegen SC Cambuur kan de ploeg zich snel herstellen.

Dinsdagavond om 18.30 uur spelen de Nijmegenaren voor de achtste finale van het bekertoernooi tegen de amateurs van HHC Hardenberg. NEC moet dus winnen en kan zo snel de nederlaag tegen Cambuur (3-1) wegspoelen. "We hebben afgelopen zaterdag een tik gehad, inderdaad. Verdedigend staat het al het hele seizoen goed en dus was het zaterdag heel pijnlijk dat we drie vrijwel identieke tegengoals moesten incasseren", aldus Faber op de website van de club. "We kunnen absoluut veel beter voetballen dan we zaterdagavond hebben laten zien."

Faber draait er niet omheen. Als Eredivisionist is het de topfavoriet tegen de Topklasser. "De wedstrijd komt voor mijn gevoel dan ook op een fijn moment. We moeten ervoor zorgen dat we de draad snel weer oppakken", aldus de oefenmeester. "We moeten eerst maar eens zorgen dat we een ronde verder komen. We zijn aan onze stand verplicht te winnen. Als we onze afspraken wel nakomen, dan voorzie ik een succesvolle afloop."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner