16.12.2015 10:22

Gustafson bood in kleedkamer excuus aan

Simon Gustafson (r.) houdt Illias Bel Hassani van zich af tijdens het competitieduel van Feyenoord met Heracles Almelo. (06-12-2015)
Simon Gustafson (r.) houdt Illias Bel Hassani van zich af tijdens het competitieduel van Feyenoord met Heracles Almelo. (06-12-2015)

Simon Gustafson heeft in de kleedkamer van Feyenoord zijn excuus aangeboden voor zijn elleboogstoot tijdens het competitieduel met Heracles Almelo (2-0). De middenvelder deelde een klap uit in de ribben van tegenstander Mark-Jan Fledderus. 

De aanklager betaald voetbal besloot Gustafson voor drie duels te schorsen, nadat het incident de scheidsrechter was ontgaan. "Welke sport ik ook deed, met verliezen had ik moeite. Dan werd ik boos en reageerde ik emotioneel. Bij Häcken hadden we een sportpsycholoog in de staf zitten, die me hielp meer in balans te zijn. Daar heb ik veel aan gehad", vertelt het talent aan Voetbal International. 

"Ik weet ook heel goed van mezelf wat ik goed en fout heb gedaan. Na het incident van vorige week tegen Heracles heb ik in de kleedkamer sorry gezegd en daarmee is het klaar voor mij", vervolgt Gustafson. Na de winterstop keert de jongeling weer terug. "Ik heb afgelopen zomer het jeugd-EK gespeeld, dus weinig vakantie gehad. Het is dus wel even goed. In januari meld ik me weer voor het trainingskamp in Portugal."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner