17.12.2015 09:15

VVSB-aanvaller: "Ik kan het niet geloven"

Maikey Parami (l.) en Giovialli Serbony (r.) vieren de 1-2 tijdens het bekerduel Capelle - VVSB. (16-12-2015)
Maikey Parami (l.) en Giovialli Serbony (r.) vieren de 1-2 tijdens het bekerduel Capelle - VVSB. (16-12-2015)

Topklasser VVSB plaatste zich woensdagavond voor de kwartfinale van het bekertoernooi door Capelle met 3-2 te verslaan. De club uit Noordwijkerhout is in extase na het bereiken van de volgende ronde.

VVSB kwam op Woudestein op achterstand, maar in de tweede helft wist de club uit de Topklasse Zondag de wedstrijd naar zich toe te trekken. Vladimir Jozić maakte het doelpunt van Olaf van der Sande ongedaan, terwijl Maikey Parami VVSB op voorsprong bracht. "Onbeschrijflijk, echt", aldus Parami in gesprek met het Leidsch Dagblad. "Ik kan het niet geloven. Knijp even in mijn arm als je wilt."

VVSB-trainer Wilfred van Leeuwen is ontzettend blij met de prestatie van zijn ploeg. "Het spelen van finales is topsport. Ik heb gezegd: dat kan alleen als we gefocust zijn en doen wat we al tweeënhalf jaar doen. Geen gekkigheid. Het fantastische publiek heeft ons er doorheen gesleept."

VVSB is overigens niet de enige amateurclub in de kwartfinale. Ook topklasser HHC Hardenberg wist zich te plaatsen door NEC Nijmegen met 2-0 te verslaan.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner