20.12.2015 13:50

Heerenveen heeft Te Vrede terug in de spits

Marvin Peersman (l.) geeft Mitchell te Vrede een duwtje in de rug, waardoor de spits van sc Heerenveen zijn kopbal niet goed kan timen. (01-11-2015)
Marvin Peersman (l.) geeft Mitchell te Vrede een duwtje in de rug, waardoor de spits van sc Heerenveen zijn kopbal niet goed kan timen. (01-11-2015)

Sc Heerenveen kan zondagmiddag in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag weer een beroep doen op de van een blessure teruggekeerde Mitchell te Vrede. De spits start bij de Friezen direct in de basis.

Door de basisplaats voor Te Vrede moet Henk Veerman genoegen nemen met een plek op de bank. Hij vervulde de spitspositie tijdens de afwezigheid van Te Vrede. Verder is er in de Friese voorhoede plaats voor Sam Larsson. De flankspeler kampte deze week met lichte klachten aan de heup, maar is fit genoeg om te starten. Joost van Aken neemt op het middenveld van Heerenveen de plek in van de geschorste Joey van den Berg.

ADO-trainer Henk Fraser kan niet beschikken over de geschorste Dion Malone en zijn plek in de Haagse verdediging wordt overgenomen door Gianni Zuiverloon. Tyronne Ebuehi, die Fraser naar eigen zeggen liever had gezien op de plek van Malone, zit op de bank. De jonge verdediger is net hersteld van een rugblessure en dus is Fraser voorzichtig met zijn rentree. Verder is er in de basiself van ADO geen plek voor Giovanni Korte. Fraser was niet tevreden over zijn optreden in de spits tegen Willem II en dus begint hij als wissel. Daardoor is er een plek in het elftal vrijgekomen voor Thomas Kristensen.

Het duel tussen sc Heerenveen en ADO Den Haag is LIVE te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner