21.12.2015 14:01

Beugelsdijk gaat voor linkerrijtje met ADO

Tom Beugelsdijk is gefocust tijdens het competitieduel sc Heerenveen - ADO Den Haag. (20-12-2015)
Tom Beugelsdijk is gefocust tijdens het competitieduel sc Heerenveen - ADO Den Haag. (20-12-2015)

ADO Den Haag staat na zeventien competitieduels op een keurige tiende plaats, maar Tom Beugelsdijk wil meer. De verdediger van de Hagenaars wil naar het linkerrijtje met ADO Den Haag.

Afgelopen weekend won ADO Den Haag met 4-0 van sc Heerenveen. "Op deze manier kunnen we het ver schoppen", aldus Beugelsdijk tegenover De Telegraaf. "We moeten vol voor het linkerrijtje gaan", aldus Beugelsdijk, die bij ADO Den Haag geniet van zijn collega's achterin. "Ik heb echt genoten van het team en hoe we voor elkaar werken. Die jongens snappen het. We weten wat we van elkaar denken en voelen elkaar aan. Als je alleen al kijkt naar Vito (Wormgoor, red.) naast mij, daar geniet ik van. Hij 'kletst' er ook altijd in, dat is super. Als ik voor mezelf spreek, is het geen supervoetbal, maar dat hoeft ook niet in zulke wedstrijden."

Beugelsdijk was zondagmiddag zelf trefzeker, maar voor de mandekker was het belangrijker dat ADO de nul zou houden in Friesland. "Dat vond ik heel belangrijk, bij zo'n stand wil je hem ook niet meer tegenkrijgen. Als je vooraf zou vertellen dat we hier met 0-4 zouden winnen, zou ik zeggen dat je geen verstand van voetbal hebt. Topclubs lukt dat hier niet eens."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner