22.12.2015 11:16

Feyenoord neemt talenten mee naar Portugal

Guga (r.) krijgt een handje van Anıl Mercan (l.) tijdens het competitieduel Feyenoord A1 - Vitesse A1. (01-12-2014)
Guga (r.) krijgt een handje van Anıl Mercan (l.) tijdens het competitieduel Feyenoord A1 - Vitesse A1. (01-12-2014)

Feyenoord neemt begin januari een drietal talenten mee op trainingskamp naar Portugal. Het gaat om doelman Justin Bijlow, verdediger Rick van der Meer en middenvelder Gustavo 'Guga' Hamer.

Het drietal is momenteel actief in de A1 van Feyenoord. Hamer tekende in november al een contract bij Feyenoord tot medio 2019, hij sprak toen bovendien de wens uit om in de toekomst onder zijn voetbalnaam Guga speelminuten te maken voor Feyenoord 1. Ook doelman Bijlow beschikt over een contract bij Feyenoord. De sluitpost ligt vast tot de zomer van 2018. Verdediger Van der Meer heeft nog geen verbintenis bij Feyenoord, maar trainde onlangs wel al mee bij de hoofdmacht van Feyenoord.

Vorig seizoen nam Feyenoord eveneens een drietal talenten mee op trainingskamp. Kamil Miazek, Bart Nieuwkoop en Jari Schuurman vertrokken destijds met de hoofdmacht naar Dubai. Miazek, Nieuwkoop en Schuurman maken inmiddels officieel deel uit van de hoofdmacht van Feyenoord. Enkel Nieuwkoop heeft zijn debuut mogen maken voor Feyenoord. Nieuwkoop verving drie wedstrijden de geblesseerde Rick Karsdorp, maar sinds de terugkeer van Karsdorp speelde Nieuwkoop geen minuut meer in het eerste van Feyenoord.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner