23.12.2015 19:48

Woudenberg: "Niet bezig met volgend jaar"

Jamiro Monteiro (l.) komt stevig inglijden bij Lucas Woudenberg (r.) tijdens het competitieduel SC Cambuur - NEC Nijmegen. (12-12-2015)
Jamiro Monteiro (l.) komt stevig inglijden bij Lucas Woudenberg (r.) tijdens het competitieduel SC Cambuur - NEC Nijmegen. (12-12-2015)

Lucas Woudenberg speelt dit seizoen op huurbasis voor NEC en dat bevalt de hem wel. De speler staat onder contract bij Feyenoord, maar weet nog niet wat hij volgend seizoen gaat doen.

In Nijmegen is Woudenberg basiskracht, terwijl hij in De Kuip veelvuldig op de bank zat. Mede daarom weet hij nog niet waar zijn toekomst ligt. "Het belangrijkste voor mij is dat ik blijf spelen en mezelf zo iedere week kan ontwikkelen. NEC heeft me die kans geboden en dat is belangrijk", aldus de linksback tegen Studio Alphen. "Ik ben er nog niet mee bezig wat er volgend jaar gaat gebeuren. Ik wil dit seizoen goed afsluiten en dan zie we wel hoe het gaat lopen."

Woudenberg speelde dit seizoen veertien van de zeventien competitiewedstrijden. "Dat bevalt me goed en ik denk dat het wel lekker draait. Zeker in het begin ben ik belangrijk geweest, met een doelpunt tegen AZ", aldus Woudenberg die het afgelopen weekend nog won van Feyenoord met 3-1. "Ik had natuurlijk maar drie of vier wedstrijden in het eerste gespeeld. Dat is te weinig. Dan speel je wel je wedstrijdjes bij Jong Feyenoord één keer in de twee weken, maar daar ligt het niveau niet dusdanig hoog dat je je goed kan ontwikkelen. Ik heb eind vorig seizoen al aangegeven dat ik wil spelen en zodoende ben ik hier terechtgekomen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner