25.12.2015 15:25

Heraclied geniet: "De winnende tegen PSV"

Heracles Almelo mag gerust de sensatie van de eerste seizoenshelft genoemd worden. Middenvelder Thomas Bruns geniet dan ook vol voldoening van zijn vakantie.

"We zijn met z’n allen voldaan en trots. Ik ben nu echt van mijn vakantie aan het genieten. Het geeft een heel ander gevoel dan een jaar geleden, toen we in degradatiegevaar verkeerden. Dan ga je jezelf afvragen of je wel een pauze hebt verdiend. Het contrast met het heden kan bijna niet groter", stelde de vice-aanvoerder in gesprek met FOX Sports.

Zijn hoogtepunt van de eerste seizoenshelft was de 2-1 zege op PSV in september. "Ik maakte de winnende treffer, werkelijk fantastisch. Zij zaten nog in de euforie van de zege op Manchester United in de Champions League en wij wilden daar gebruik van maken. Het was een prachtige avond, met een ongekende sfeer", aldus Bruns.

Met de Almeloërs bezet de 23-jarige een knappe vierde plaats in de Eredivisie. "We staan terecht op die vierde plaats hoor, maar voor Heracles-begrippen is dit toch niet normaal? Het is een onvergetelijk jaar geweest."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner