30.12.2015 09:14

Haller alleen weg tegen gewenste prijs

Sébastien Haller heeft balbezit tijdens het competitieduel De Graafschap - FC Utrecht. (05-12-2015)
Sébastien Haller heeft balbezit tijdens het competitieduel De Graafschap - FC Utrecht. (05-12-2015)

Over belangstelling van andere clubs heeft Sébastien Haller niet te klagen, toch sluit FC Utrecht niet uit dat de Fransman het seizoen afmaakt in de Domstad.

De meest concrete belangstelling voor Haller is momenteel afkomstig van Sunderland en Norwich City. "Er lopen gesprekken met clubs en tussenpersonen, maar het kan ook best zijn dat hij tot de zomer bij ons blijft" aldus Wilco van Schaik tegenover Voetbal International. De 21-jarige spits hoopt met een transfer naar de Premier League meer kans te maken op een plek in de EK-selectie van Frankrijk.

Dinsdag werd bekend dat FC Utrecht wederom een miljoenenverlies heeft gedraaid. Met een verlies over het seizoen 2014/2015 van 4,8 miljoen lijkt het erop dat de club uit Utrecht het transfergeld goed kan gebruiken. FC Utrecht denkt dan ook aan een minimale transferprijs van tien miljoen voor Haller. "Met Frans van Seumeren (eigenaar, red.) achter onze club kunnen we op het juiste moment wachten met een transfer en alleen tegen onze prijs", verduidelijkt Van Schaik. 

Haller kwam een jaar geleden op huurbasis over van Auxerre, waarna FC Utrecht de optie tot koop lichtte om hem voor acht ton definitief in te lijven. in de 35 officiële duels voor FC Utrecht scoorde de Fransman al 25 keer.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner