31.12.2015 09:46

Ibrahimović geeft duidelijkheid over toekomst

Zlatan Ibrahimović kijkt tevreden toe tijdens het competitieduel SM Caen - Paris Saint-Germain. (19-12-2015)
Zlatan Ibrahimović kijkt tevreden toe tijdens het competitieduel SM Caen - Paris Saint-Germain. (19-12-2015)

Zlatan Ibrahimović is niet van plan om te vertrekken bij Paris Saint-Germain. De Zweed deed een lange tijd geheimzinnig over zijn toekomst, maar het lijkt erop dat Ibrahimović actief blijft in de Ligue 1.

Ibrahimović heeft bij Paris Saint-Germain een aflopend contract, waardoor er veel werd gespeculeerd rondom zijn toekomst. Er was belangstelling vanuit Engeland, terwijl men in Italië hoopte dat hij zou terugkeren naar de Serie A. Ook werd Ibrahimović in verband gebracht met een transfer naar de Major League Soccer en werd hij ook genoemd in Qatar. Ibrahimović lijkt echter 'gewoon' in Parijs te blijven.

"Ik heb een hele mooie relatie met Paris Saint-Germain", aldus Ibrahimović na afloop van het oefenduel met Inter (1-0 overwinning) in Doha. "Ik heb niet de intentie om Paris Saint-Germain te verlaten." De 34-jarige Zweed liet tevens weten dat hij geen aanbiedingen heeft ontvangen van andere clubs. 

Ibrahimović is inmiddels bezig aan zijn vierde seizoen bij Paris Saint-Germain. De boomlange Zweed stond in het verleden onder meer onder contract bij Ajax, FC Barcelona en Juventus.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner