03.01.2016 09:31

Ryan Thomas mist het trainingskamp van PEC

PEC Zwolle-speler Ryan Thomas  (l.) in duel met Ajax-speler Donny van de Beek (r.). 29-11-2015
PEC Zwolle-speler Ryan Thomas (l.) in duel met Ajax-speler Donny van de Beek (r.). 29-11-2015

PEC Zwolle is zondag zonder Ryan Thomas afgereisd naar Spanje voor het trainingskamp in de winterstop. Het aanvallende talent uit Nieuw-Zeeland heeft nog steeds last van een knieblessure en moet herstellen van de kwetsuur.

Thomas liep de blessure eind november al op in de thuiswedstrijd tegen Ajax, toen hij vlak voor rust gedwongen naar de kant moest. Sindsdien kwam de flankspeler niet meer in actie voor PEC Zwolle, waardoor zijn seizoenstotaal op twaalf competitiewedstrijden blijft staan. Thomas is ondanks zijn blessure in gesprek met de club om zijn contract, dat nu nog doorloopt tot medio 2018, te verlengen.

PEC Zwolle verblijft deze winter in Zuid-Spanje en Ron Jans heeft enkele jonkies meegenomen. Onder andere Sander Thomas, Dalvin Havertong, Josef Kvida en doelman Mike Hauptmeijer maken de trip mee. Op de clubwebsite meldt PEC Zwolle dat er tijdens het verblijf negen trainingen worden afgewerkt en dat er één oefenwedstrijd op het programma staat. Het wordt een Nederlands onderonsje, aangezien NEC op vrijdag 8 januari tegenover PEC Zwolle staat.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner