05.01.2016 16:06

Feyenoord legt reservedoelman langer vast

Feyenoord heeft een principeakkoord bereikt met reservekeeper Warner Hahn. De doelman heeft zijn contract verlengd tot en met 30 juni 2019. Zijn eerdere verbintenis liep tot medio 2017.

Ondanks dat Hahn tweede keeper is achter Kenneth Vermeer is de speler gelukkig bij Feyenoord. "Op het moment dat de club met het voorstel kwam voor een nieuw contract, stond ik daar direct voor open. Feyenoord is een grote club, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb", zegt Hahn op de clubsite. "Ik ken alle jongens en lig goed in de groep. Natuurlijk is het soms lastig om op dit moment geen eerste doelman te zijn, maar ook op de trainingen leer ik heel veel."

Hahn keept nauwelijks in het eerste elftal, maar de keeper ziet dat hij op de trainingen steeds beter en beter wordt. "Ik moet geduld hebben, maar ook dat maakt mij mentaal sterker. De technische staf is tevreden over mijn ontwikkeling en heeft plannen met mij", geeft hij aan. "Daarnaast leer ik veel van keeperstrainer Patrick Lodewijks en ook van Kenneth. We praten veel over het vak en houden elkaar scherp."

Met de 23-jarige Hahn heeft Feyenoord direct de keeper van de toekomst binnen. "Warner verdient een groot compliment voor zijn instelling en de wijze waarop hij de strijd aangaat met Kenneth Vermeer. Op deze manier maken zij elkaar sterker", zegt technisch directeur Martin van Geel. "We zijn hartstikke tevreden over Warner en daarom blij dat we hem langer aan de club hebben kunnen binden."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner