05.01.2016 20:02

Ten Hag: "Bij een megabod is alles mogelijk"

Trainer Erik ten hag (r.) kan juichen nadat zijn ploeg FC Utrecht de thuiswedstrijd tegen Vitesse in winst omzet. (13-09-2015)
Trainer Erik ten hag (r.) kan juichen nadat zijn ploeg FC Utrecht de thuiswedstrijd tegen Vitesse in winst omzet. (13-09-2015)

De toekomst van Sébastien Haller blijft ook deze transferperiode een onderwerp van gesprek weet ook trainer Erik ten Hag. De Franse spits wordt al een langere tijd in verband gebracht met meerdere buitenlandse clubs. Voor Ten Hag is het wel duidelijk dat de domstedelingen een lucratief bod niet kunnen weigeren.

"Ik begrijp dat de hele wereld achter hem aan zit. Volkomen logisch", zegt ten Hag in gesprek met de NOS. "Hij voelt dat hij zich hier ontwikkelt en is happy. Maar komt er een megabod, dan is alles mogelijk." Met een transfer naar een grotere club hoopt Haller in beeld te komen bij de nationale ploeg van Frankrijk en mee te gaan naar het EK van komende zomer. Volgens de laatste informatie kan FC Utrecht een bedrag van tien miljoen euro opstrijken bij een transfer van de Fransman.

Met de ontwikkelingen van zijn ploeg is Ten Hag tevreden: "Er is een betere balans in de selectie, de randvoorwaarden zijn beter en het laatste deel van het seizoen hebben we kunnen werken aan de mentaliteit. We moeten te allen tijde passie en strijd tonen. Dat was wel even een gevecht."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner