07.01.2016 21:25

PSV zegt oefenwedstrijd tegen FK Dečić af

De selectie van PSV werkt een training af op Malta, het eiland waar de Eindhovenaren de winterstop doorbrengen. (07-01-2016)
De selectie van PSV werkt een training af op Malta, het eiland waar de Eindhovenaren de winterstop doorbrengen. (07-01-2016)

PSV heeft besloten om de geplande oefenwedstrijd tegen FK Dečić Tuzi af te zeggen. Het duel met de ploeg uit Montenegro stond aankomende zaterdag op de planning, maar PSV geeft de voorkeur aan een extra training in plaats van een wedstrijd. Dit melden de Brabanders via de officiële kanalen.

De selectie van PSV verblijft deze winterstop op Malta, waar het al één oefenwedstrijd speelde. De regerend landskampioen van Nederland en de eerste ploeg die sinds een kleine tien jaar overwinterde in de Champions League, ging echter op zeer pijnlijke wijze onderuit tegen de kampioen van Malta, Hibernians FC.

De fans van de Eindhovenaren hoopten op revanche, maar dit zal bij de hervatting van het officiële seizoen pas moeten gebeuren. PSV staat dan meteen voor een heel belangrijke wedstrijd, want op zondag 17 januari is Feyenoord de tegenstander van PSV. Het duel wordt gespeeld in De Kuip en zal besluiten wie als nummer twee jacht kan maken op koploper Ajax.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner