10.01.2016 12:24

De Leeuw hoorde nog niets van FC Groningen

De toekomst tussen Michael de Leeuw en FC Groningen is nog altijd onduidelijk. De spits van de noorderlingen is in het bezit van een aflopend contract. 

"FC Groningen heeft nog niet aangegeven dat ze verder met me willen", zo liet de aanvaller weten aan Voetbal International. "Of ze daarmee een signaal afgeven? Dat weet ik eigenlijk niet. Omdat ik eerder mijn wens heb uitgesproken dat ik nog graag een keer naar het buitenland wil, denken ze misschien: 'we kunnen wel met hem om de tafel gaan zitten, maar we weten het eindresultaat al'."

"Het is niet zo dat ik het gevoel heb dat ik niet gewaardeerd word, totaal niet. Ik denk dat ze blij met me zijn als speler. Ik kan op dit moment ook nog niet zeggen hoe ik zou reageren als FC Groningen mij zou vragen bij te tekenen. Ik heb het prima naar mijn zin in Groningen, maar ik wil eerst kijken of er iets interessants langs komt."

"Ik wil gewoon een goede beslissing nemen", ging de 29-jarige verder. "Na het volgende contract dat ik teken ben ik 32, 33 jaar. Daarna ga je in principe afbouwen en ik wil als ik 36, 37 ben kunnen zeggen: ik heb een mooie carrière gehad. De volgende stap die ik maak móet een goede zijn", aldus De Leeuw.

Mochten de Groningers nog iets aan hem willen verdienen, dan lijkt een verkoop in januari het meest voor de hand te liggen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner