12.01.2016 21:16

FC Twente ontkent komst van goalie Mihaylov

Nikolay Mihaylov druipt in de regen teleurgesteld af na de wedstrijd FC Twente - FC Utrecht. (03-02-2013)
Nikolay Mihaylov druipt in de regen teleurgesteld af na de wedstrijd FC Twente - FC Utrecht. (03-02-2013)

Nikolay Mihaylov zal na de winterstop niet onder contract staan bij FC Twente. De Bulgaar, die van 2007 tot en met 2013 al onder de lat stond in Enschede, werd gelinkt aan een terugkeer, maar de Tukkers ontkennen dit stellig.

Mihaylov is transfervrij sinds vorige maand, toen zijn contract bij het Turkse Mersin Idmanyurdu afliep. In een gesprek met Bulgaarse media liet hij zich erg positief uit over FC Twente. "Ik hoop snel duidelijkheid te hebben over mijn toekomst, maar ik sta altijd open voor een terugkeer naar FC Twente. Dat is de club waar ik de beste jaren in mijn carrière heb gehad en het voelt als een tweede thuis voor mij."

Dit leidde tot een flinke geruchtenstroom, maar die wordt door de Eredivisionist zelf hardhandig de kop in gedrukt. Met Nick Marsman, Joël Drommel en Sonny Stevens heeft de club drie keepers bij het eerste elftal. Mihaylov kwam in zijn jaren bij FC Twente tot 88 Eredivisie-wedstrijden, voordat hij in 2013 vertrok naar Hellas Verona. Vervolgens kwam de Bulgaar nauwelijks meer aan spelen toe.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner