13.01.2016 20:29

Toulouse FC knikkert Marseille uit beker

Het Toulouse van Dominique Arrabagé heeft woensdagavond de halve finale bereikt van het Franse bekertoernooi. De paars-witten waren in eigen huis met 2-1 te sterk voor Olympique Marseille. Er moest in Toulouse een verlenging aan te pas komen.

Toulouse, de ploeg dat in de Franse Ligue 1 een dramatisch seizoen draait, kwam na 25 minuten spelen op een 1-0 voorsprong. Wissam Ben Yedder was de doelpuntenmaker bij de ploeg uit Toulouse. Lang konden ze er niet van genieten want nog geen twee minuten later lag de bal alweer in het netje aan de andere kant. Georges-Kévin N’Koudou trok de stand gelijk.

Na de reguliere speeltijd stond de stand nog op 1-1 en moest er worden verlengd. In de negende minuut van de verlenging schoot invaller Martin Braithwaite de winnende treffer tegen de touwen. Olympique Marseille, wat zonder Karim Rekik aantrad, ligt na het verlies uit de Coupe de la Ligue. Goed gaat het niet bij de ploeg uit Marseille. In de competitie staat de ploeg van trainer Míchel op een elfde plaats. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner