14.01.2016 14:06

Lachman aast op revanche bij SC Cambuur

Trainer Henk de Jong (l.) schudt zijn nieuwste aanwinst de hand. Darryl Lachman komt SC Cambuur op huurbasis versterken. (07-01-2016)
Trainer Henk de Jong (l.) schudt zijn nieuwste aanwinst de hand. Darryl Lachman komt SC Cambuur op huurbasis versterken. (07-01-2016)

Darryl Lachman is via SC Cambuur teruggekeerd in de Eredivisie. De 26-jarige verdediger tekende de afgelopen zomer een contract bij Sheffield Wednesday, maar kreeg geen speelminuten in de Championship. Deze mindere periode wil de international van Curaçao zo snel mogelijk afsluiten.

Zijn trainer bij Sheffield Wednesday, Carlos Carvahal, zag het niet in Lachman zitten en liet hem bij de beloften voetballen. "Je speelt je wedstrijden met de Onder 21, je raakt geïrriteerd omdat je met de beloften moet trainen en dan ga je nadenken over je opties? Cambuur is uiteindelijk komen aankloppen", vertelt hij aan FOX Sports.

Lachman speelde vorig seizoen nog bij FC Twente, maar daar werd hij al snel te licht bevonden. In het geel-blauwe shirt van SC Cambuur wil hij weer terugkeren op het niveau waar hij twee jaar geleden bij PEC Zwolle op zat. "Ik wil revanche nemen op alles en iedereen. Ik wil zoveel mogelijk wedstrijden spelen en Cambuur in de Eredivisie houden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner