15.01.2016 11:28

Gemis Tannane op te vangen volgens Weghorst

Heracles Almelo viert de 0-1 van Oussama Tannane (#11) tijdens het competitieduel SC Cambuur - Heracles Almelo. (22-08-2015)
Heracles Almelo viert de 0-1 van Oussama Tannane (#11) tijdens het competitieduel SC Cambuur - Heracles Almelo. (22-08-2015)

Heracles Almelo raakte dinsdag Oussama Tannane kwijt aan het Franse AS Saint-Étienne. De aanvaller was dit seizoen met zeven doelpunten in elf wedstrijden erg belangrijk voor de Heraclieden, maar Wout Weghorst denkt dat het gemist van Tannane op te vangen is.

"Ook zonder Oussama, toen hij geblesseerd was, hebben we een goede serie neergezet", zegt Weghorst tegen de NOS. "Als er iemand wegvalt, staan de vervangers te trappelen. We weten wat we moeten doen en als we dat doen, kunnen we van iedereen winnen." 

Trainer John Stegeman zegt dat Heracles Almelo zich niet onder druk laat zetten in de zoektocht naar een vervanger voor Tannane. "We kijken goed rond en hebben een lijstje. We zijn tevreden met de spelers die we hebben, maar ik zou het prettig vinden om versterking te krijgen."

Heracles Almelo begint vrijdagavond met een uitwedstrijd tegen FC Twente aan de tweede seizoenshelft. De Heraclieden staan halverwege het seizoen op een knappe vierde plek.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner