15.01.2016 19:14

Darri krijgt basisplaats na transfer Tannane

Hans Hateboer (r.) zit in de rug bij Brahim Darri (l.) tijdens het competitieduel Heracles Almelo - FC Groningen. (19-12-2015)
Hans Hateboer (r.) zit in de rug bij Brahim Darri (l.) tijdens het competitieduel Heracles Almelo - FC Groningen. (19-12-2015)

Na het vertrek van Oussama Tannane, de topscorer van Heracles Almelo die enkele dagen geleden naar het Franse AS Saint-Étienne ging, is het nu de beurt aan Brahim Darri. Tannane blonk uit in de eerste seizoenshelft met mooie acties, veel doelpunten en fraaie assists.

In de derby op bezoek bij FC Twente wordt tevens het centrale verdedigingsduo in ere hersteld. Ramon Zomer en Mike te Wierik keren terug in de basis. Dit gaat ten koste van Gino Bosz (matchwinner tegen FC Groningen) en de geblesseerde Dario Vujičević. Wout Weghorst is ondanks de interesse van Cardiff City nog altijd de diepste spits bij de Heraclieden.

Thuisploeg FC Twente voert tevens enkele wijzigingen door in de startopstelling. Nick Marsman keert terug tussen de doelpalen ten koste van Joël Drommel. Renato Tapia zakt een linie en wordt de buurman van Bruno Uvini. Jari Oosterwijk is de diepste spits en wordt geflankeerd door Jerson Cabral en Chinedu Ede.

De wedstrijd is vanaf 20.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner