17.01.2016 14:04

Vier wijzigingen Groningen, debuut Sørloth

Spitsen Alexander Sørloth (l.) en Michael de Leeuw vieren de openingstreffer in de oefenwedstrijd tegen KV Oostende. (08-01-2016)
Spitsen Alexander Sørloth (l.) en Michael de Leeuw vieren de openingstreffer in de oefenwedstrijd tegen KV Oostende. (08-01-2016)

Zondagmiddag staan FC Groningen en FC Utrecht tegenover elkaar in de Euroborg. De thuisploeg heeft maar liefst vier wijzigingen doorgevoerd in de basiself ten opzichte van de laatst gespeelde wedstrijd. Johan Kappelhof keert terug van een schorsing, waardoor Kasper Larsen vandaag niet aan de aftrap verschijnt. Daarnaast is Desevio Payne de vervanger van de niet fitte Abel Tamata. Verder wordt nieuwkomer Alexander Sørloth een basisplaats gegund, wat ten koste gaat van Jarchinio Antonia. Tot slot keert ook Hedwiges Maduro terug in de basis, op de plaats van Juninho Bacuna.

Bij FC Utrecht ontbreekt Nacer Barazite. Hij kreeg donderdag op de training een tik op zijn ribben, waar hij nog te veel last van ondervindt. Daarom wordt hij vandaag vervangen door Andres Ludwig. Ook Sean Klaiber ontbreekt, wegens een liesblessure. Hij is één van de namen in de lange lijst geblesseerden bij FC Utrecht, ook Willem Janssen (enkel), Rubio Rubin (voet), Jeff Hardeveld (knie) en Kevin Conboy (rug) zitten in de lappenmand.

Volg het duel hier LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner