19.01.2016 09:31

Feyenoorder Kuyt baalt van té kritische media

Dirk Kuyt is van mening dat de media tegenwoordig té kritisch is. De Feyenoorder verloor zondagmiddag met 2-0 van PSV, maar heeft 's avonds niet naar allerlei praatprogramma's op tv gekeken.

"Ik had geen zin om beelden terug te zien. De kater was groot, dan is het fijn om mensen om me heen te hebben en het ergens anders over te hebben. Programma's als Studio Voetbal kijk ik toch al nauwelijks meer", vervolgt de aanvoerder van Feyenoord tegenover Metro. "De vorm van kritiek is vandaag de dag behoorlijk heftig. Als voetballer heeft het totaal geen zin meer om daarnaar te luisteren. Het is logisch dat wij als voetballers onder een vergrootglas liggen en bekritiseerd worden."

"Maar mensen moeten in praatprogramma's overdrijven en op de man spelen, anders horen ze er niet meer bij. Ze zeggen niet meer: 'hij heeft slecht gespeeld, maar hij kan er geen reet meer van en hij kan niet eens meer lopen'. Het respect is weg, dat vind ik jammer. Het raakt mij niet meer, maar mijn omgeving leest en hoort het ook."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner