19.01.2016 16:38

Update: Hahn rest van seizoen uitgeschakeld

Warner Hahn komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord. De doelman heeft zijn kruisband afgescheurd, waardoor hij zeker zes tot negen maanden uit de roulatie is.

Maandagavond raakte de doelman geblesseerd in een duel met Jong Feyenoord. In de eerste helft werd de reservedoelman per brancard van het veld gedragen. Voetbal International weet te melden dat Hahn zijn kruisband heeft afgescheurd en dat Hahn daardoor dit seizoen in ieder geval niet meer in actie komt. Feyenoord heeft het nieuws nog niet bevestigd.

Voor de doelman een flinke domper. Hahn zat dit seizoen vooral op de bank bij Feyenoord. De keeper verloor de concurrentiestrijd van Kenneth Vermeer en werkt daardoor zijn wedstrijden vooral bij Jong Feyenoord af. Vorig seizoen werd Hahn verhuurd aan PEC Zwolle, waar hij indruk wist te maken.

Update: Hahn rest van seizoen uitgeschakeld [16:37]

Middels een korte tweet heeft Feyenoord bevestigd dat Warner Hahn zwaar geblesseerd is. "We wensen Warner een succesvolle revalidatie en een voorspoedig herstel!", zo schrijft de club via Twitter. 

Ook via de website laat de club weten dat Hahn dit seizoen niet meer in actie komt. "Warner Hahn is de rest van dit seizoen niet inzetbaar voor Feyenoord. Onderzoek in het ziekenhuis heeft dinsdag uitgewezen dat de 23-jarige doelman een blessure heeft aan zijn voorste kruisband", noteert het op het digitale thuis.

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat Kamil Miazek (nu derde keeper) een plek opschuift in de hiërarchie.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner