20.01.2016 11:37

Heracles haast zich niet met opvolger Tannane

Voorzitter Jan Smit trapt ook een balletje mee tijdens het trainingskamp van Heracles Almelo in Spanje. (07-01-2016)
Voorzitter Jan Smit trapt ook een balletje mee tijdens het trainingskamp van Heracles Almelo in Spanje. (07-01-2016)

Heracles Almelo gaat een klein deel van de transfersom die het voor Oussama Tannane heeft gekregen herinvesteren. Haast met het aantrekken van een vervanger voor de buitenspeler hebben de Heraclieden niet.

De nummer vijf van de Eredivisie heeft Tannane naar verluidt voor circa drie miljoen euro verkocht. "Op onze schaduwlijst staan vier kandidaten om Tannane op te volgen en we gaan nu rustig bekijken wie het best bij ons spel past. Met Jaroslav Navratil en Peter van Ooijen hebben we ook alternatieven in de eigen selectie voorhanden, dus grote haast is er niet", zegt voorzitter Jan Smit tegen Voetbal International.

Een deel van de transfersom gaat naar de exploitatie en eindfinanciering van het nieuwe stadion. Heracles Almelo begrootte een hoger bedrag voor de naamgeving, maar zit nog vast aan een uit 1999 stammend contract met Pim Polman. Hij betaalt bijna twintigduizend euro per seizoen voor de naamgeving, maar Heracles Almelo heeft bedrijven achter de hand die bereid zijn 'beduidend hogere bedragen' te willen betalen voor de stadionnaam.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner