21.01.2016 20:59

Dries Wuytens gaat broer een beetje missen

Stijn Wuytens (l.) en broer Dries Wuytens lopen al pratend van het veld in het GelreDome na de wedstrijd tegen Vitesse. (14-02-2015)
Stijn Wuytens (l.) en broer Dries Wuytens lopen al pratend van het veld in het GelreDome na de wedstrijd tegen Vitesse. (14-02-2015)

Nu Stijn Wuytens een contract heeft getekend bij AZ, blijft er nog maar één Wuytens over bij Willem II. Dries, de broer van Stijn, geeft toe dat hij de middenvelder gaat missen. Ook heeft dat een beetje te maken met de rust van Dries.

"Of ik Stijn ga missen? Ja een beetje, maar ik gun hem deze stap van harte. Ik ben blij voor hem", vertelt Dries in gesprek met het Brabants Dagblad. De broers speelden sinds 2013 samen voor Willem II en bouwden zodoende aan een nog betere band. Ook hadden Stijn en Dries het voordeel dat ze met elkaar naar Tilburg konden rijden.

"We reden elke dag samen vanuit België naar het stadion voor de training. Om en om een week. In de week dat Stijn reed, kon ik mooi mijn ogen nog een uurtje sluiten. Zeker sinds we een kleine hebben thuis, had ik geregeld korte nachten. Maar nu moet ik dus elke dag zelf rijden en zit een extra uurtje slaap er niet meer in, helaas", vertelt Dries met een kleine glimlach.

Stijn ondertekende donderdagavond een contract voor 4,5 jaar bij AZ. In Alkmaar zit er overigens met Jan al een Wuytens bij de selectie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner