24.01.2016 11:33

Ryan Thomas een jaar langer bij PEC Zwolle

Ryan Thomas maakt snelheid in de competitiewedstrijd tussen PEC Zwolle en Vitesse. (18-10-2015)
Ryan Thomas maakt snelheid in de competitiewedstrijd tussen PEC Zwolle en Vitesse. (18-10-2015)

Zoals verwacht blijft Ryan Thomas tot medio 2019 aan PEC Zwolle verbonden. De Nieuw-Zeelander heeft een akkoord bereikt met zijn werkgever over de verlenging van zijn contract, dat nog tot medio 2018 doorliep.

Technisch directeur Gerard Nijkamp bevestigde het nieuws in het FOX Sports-programma De Tafel van Kees. In december werd al bekend dat PEC Zwolle bezig was met de contractonderhandelingen, maar nu volgt dus de officiële bevestiging. Thomas kwam eind 2013 bij het eerste elftal van PEC Zwolle en speelde sindsdien 76 officiële wedstrijden voor de formatie uit Overijssel.

Momenteel ligt de Oceaniër in de lappenmand met een knieblessure, die de aanvaller tijdens de winterstop ook al aan de kant hield. De competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen miste hij al, terwijl het nog niet bekend is of Thomas kan meespelen in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

PEC Zwolle doet dit seizoen weer mee in de subtop van de Eredivisie en staat momenteel achtste in de vaderlandse competitie. In de confrontatie met FC Utrecht kan de ploeg echter goede zaken doen, aangezien de Domstedelingen slechts één punt boven PEC Zwolle staan. Daarnaast kan de club over NEC heen bij winst, waardoor de zesde plek binnen handbereik ligt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner