24.01.2016 16:11

Van Bronckhorst niet meer bezig met titel

Feyenoord verloor zondagmiddag met 4-2 van AZ en verloor daarmee voor de derde achtereenvolgende keer. Het verlies is opnieuw hard aangekomen bij Giovanni van Bronckhorst. "Deze doet extra pijn."

Feyenoord was opnieuw niet bij machten om een wedstrijd naar zich toe te trekken. Hoewel Michiel Kramer de Rotterdammers nog op voorsprong zette, werd het daarna alleen maar slechter. "Na onze 1-0 laten we de tegenstander terugkomen door fouten. Je geeft heel veel weg en de tegenstander hoop. Alweer", aldus de hoofdtrainer van Feyenoord in de camera’s van de NOS.

"Ik neem het iedereen kwalijk. Ook mezelf. We zullen verder moeten, maar dit is natuurlijk niet goed. We moeten weer vertrouwen krijgen". Feyenoord kan zich donderdagavond revancheren, wanneer het tijdens de midweekse speelronde aantreedt tegen sc Heerenveen. Het gat is inmiddels opgelopen naar elf punten en het kampioenschap is uit zicht. "We staan derde en zullen alles op alles moeten zetten om die plek te behouden", sluit Van Bronckhorst af. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner