24.01.2016 17:52

Van Beek schaamt zich voor eigen optreden

Vincent Janssen (r.) ontdoet zich van Sven van Beek (m.) en scoort op fantastische wijze de 3-1 van AZ Alkmaar tegen Feyenoord. (24-01-2016)
Vincent Janssen (r.) ontdoet zich van Sven van Beek (m.) en scoort op fantastische wijze de 3-1 van AZ Alkmaar tegen Feyenoord. (24-01-2016)

Feyenoord leverde zondagmiddag een wanprestatie in Alkmaar en ging met 4-2 onderuit tegen AZ. Eén van de mindere spelers op het veld was Sven van Beek, die zich het derde en vierde doelpunt mocht aanrekenen.

In gesprek met FOX Sports trok Van Beek het boetekleed aan. "Ik heb de laatste tijd wat mindere wedstrijden, daar ben ik inderdaad gefrustreerd over. Ik eis veel meer van mezelf, want wat ik vandaag heb laten zien, dat kan echt niet."

Van Beek werd na een uur spelen naar de kant gehaald. Het kwaad was toen echter al geschied. De centrale verdediger pakte vlak voor zijn wisselbeurt ook nog eens een gele kaart en is daardoor geschorst voor de volgende competitiewedstrijd. "Nu moet ik een wedstrijd wachten om dit weer goed te maken", baalt Van Beek.

Van Beeks directe tegenstander, Vincent Janssen, scoorde drie keer in het AFAS Stadion. De Feyenoorder was ondanks zijn slechte humeur complimenteus over de aanvaller die in Rotterdam werd opgeleid. "Hoe je hem moet bespelen? Precies zoals ik het vandaag niet heb gedaan", aldus Van Beek, die Janssen nog een keer hard raakte. "Hij bleef daarna nog op het veld staan ook. Hij had me zeker te pakken vandaag."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner