25.01.2016 11:45

Higer fluit Ajax, Nijhuis naar Excelsior - PSV

Speelronde negentien van de Eredivisie is nog maar net afgelopen, maar speelronde twintig komt er alweer aan. Omdat de clubs in de Eredivisie doordeweeks spelen, zijn de scheidsrechters van de komende duels nu al bekend. Dennis Higler fluit koploper Ajax, dat het opneemt tegen Heracles Almelo. Bas Nijhuis gaat naar Rotterdam voor Excelsior - PSV.

De aankomende speelronde is zoals gebruikelijk verdeeld over drie speeldagen, waarbij Willem II, FC Groningen, Ajax en Heracles Almelo op dinsdag spelen. Op woensdag staan er vijf wedstrijden op het programma, waarbij onder andere laagvliegers De Graafschap en ADO Den Haag het tegen elkaar opnemen.

Speelronde twintig wordt op donderdag afgesloten door Feyenoord en sc Heerenveen. De ploegen staan om 20.45 tegenover elkaar in De Kuip, waar Pol van Boekel de fluit hanteert. Daarvoor spelen promovendus Roda JC en FC Utrecht tegen elkaar. Ajax staat na negentien wedstrijden in de Eredivisie nog steeds aan kop. De Amsterdammers dulden al vanaf speelronde één niemand boven zich. De Graafschap staat voorlopig nog onderaan, met vijf punten achterstand op nummer zeventien SC Cambuur.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner