25.01.2016 11:59

Zeneli: "Fans hebben echte Arber niet gezien"

Arber Zeneli (l.) en Dico Koppers (r.) hebben elkaar vast tijdens het competitieduel sc Heerenveen - Willem II. (23-01-2016)
Arber Zeneli (l.) en Dico Koppers (r.) hebben elkaar vast tijdens het competitieduel sc Heerenveen - Willem II. (23-01-2016)

Qua speelminuten staat sc Heerenveen-aanvaller Arber Zeneli nog op honderd procent. De Zweed speelde na de winterstop nog alles en maakte bij zijn thuisdebuut ook meteen zijn eerste goal. Tevreden was de nieuwste aanwinst van sc Heerenveen echter niet.

"Ik was op zich niet zo gelukkig met mijn spel", is Zeneli kritisch op zichzelf in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Geloof me, de fans van Heerenveen hebben de echte Arber nog niet gezien. Ik kan veel beter dan wat ik tegen Willem II heb laten zien", belooft de Zweed gouden bergen. "Het neemt niet weg dat mijn gelijkmaker enorm belangrijk was. Daarna wisten we dat we de wedstrijd nog konden winnen. En we moesten winnen."

Afgelopen speelronde maakte Zeneli, die in dienst van IF Elfsborg ook al elf keer scoorde in de Zweedse competitie, zijn eerste doelpunt in het shirt van sc Heerenveen. "Mijn vader en kleine broertje zaten op de tribune, dat maakte het helemaal bijzonder", kan Zeneli toch lachen. De Zweed tekende een contract voor 3,5 jaar bij sc Heerenveen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner