27.01.2016 19:00

Diemers maakt basisdebuut bij De Graafschap

FC Utrecht-huurling Mark Diemers maakt woensdagavond zijn basisdebuut voor De Graafschap. Hij verdringt Lion Kaak, vorige weekend tegen Heracles nog in de basis, in de beginopstelling. ADO Den Haag speelt met dezelfde elf.

De Graafschap speelde afgelopen zaterdagavond in Almelo tegen Heracles en verloor daar met 2-1. Voor de wedstrijd van woensdagavond heeft De Graafschap-trainer Jan Vreman de basisopstelling op één plek gewijzigd. Mark Diemers neemt de plaats in van Lion Kaak. Tegen Heracles was hij al invaller.

ADO Den Haag won afgelopen zondag met 2-1 van SC Cambuur en dus heeft ADO-trainer Henk Fraser geen redenen om zijn basisopstelling te wijzigen. Aaron Meijers is wel weer terug in de selectie, maar hij begint op de bank. Dat betekent dat Hector Hevel, tegen SC Cambuur op de bank, niet bij de wedstrijdselectie zit. 

Update 27-01-2016 - 19:06 uur:

In eerste instantie zou Andrew Driver in de basis beginnen bij De Graafschap, maar op het laatste moment is er toch nog een wijziging doorgevoerd bij de Superboeren. Niet Driver, maar Kristopher Vida speelt. De reden dat Driver niet speelt is omdat hij zich te laat had gemeld woensdagavond voor aanvang van de wedstrijd. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner