28.01.2016 10:18

Ten Hag: "Wij kunnen van iedereen winnen"

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag is van mening dat zijn ploeg van iedereen in de Eredivisie kan winnen. De Utrechters staan momenteel zevende, maar kunnen donderdagavond met een overwinning op Roda JC Kerkrade stijgen naar de vierde plaats.

"Het gevoel in de ploeg is goed", aldus Ten Hag op de clubsite van de Utrechters. "Het is zaak op dat koord te blijven. En te beseffen dat je het elke wedstrijd wéér moet doen. In die mindset moet je blijven. Dat vraagt veel van een ploeg", aldus Ten Hag, die weet dat Roda JC donderdagavond de tegenstander is. "Roda? We hebben ons huiswerk gedaan. Wij spelen ons eigen spel, maar houden ook rekening met de kracht van Roda JC."

"Maar meer en meer wordt duidelijk dat wij van onze eigen kracht moeten uitgaan", vervolgt de trainer. "Eerder dit seizoen speelden we gelijk tegen Roda JC. Wij kunnen van iedereen winnen, weten we inmiddels. Maar alleen als we honderd procent zijn. En ons beseffen: 99,9 procent is te weinig. We zijn nu beter als team dan de vorige keer dat we tegen Roda JC speelden. Die ontwikkeling moet je elke wedstrijd weer afleveren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner