28.01.2016 17:41

Roda en Utrecht voeren twee wijzingen door

Sébastien Haller (#22) kopt de 1-0 tegen de touwen tijdens het competitieduel FC Utrecht - Roda JC Kerkrade. (17-10-2015)
Sébastien Haller (#22) kopt de 1-0 tegen de touwen tijdens het competitieduel FC Utrecht - Roda JC Kerkrade. (17-10-2015)

Roda JC Kerkrade en FC Utrecht wonnen afgelopen weekend beide met 1-0, maar toch hebben de trainers besloten om hun elftal op twee posities te wijzigen.

Roda JC-trainer Darije Kalezić heeft in vergelijking tot het gewonnen competitieduel met Excelsior (1-0) twee wijzigingen doorgevoerd in zijn basisopstelling. Ard van Peppen en Mitchel Paulissen stonden in Rotterdam nog aan de aftrap, maar het tweetal begint donderdagavond op de bank. Rostyn Griffiths en Hicham Faik keren daardoor terug in het elftal. Nieuweling Martin Milec ontbreekt nog in de wedstrijdselectie van de Limburgers. 

Ook FC Utrecht-trainer Erik ten Hag heeft zijn basiselftal op twee posities gewijzigd. Christian Kum en Bart Ramselaar hadden afgelopen weekend tegen PEC Zwolle (1-0 overwinning) nog een basisplaats, maar het duo begint donderdagavond eveneens op de bank. Nacer Barazite keert terug in de basisopstelling, terwijl ook de Duitser Andreas Ludwig in de basis zal beginnen.

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner