31.01.2016 18:04

Kuyt: "Dag en nacht bezig om het tij te keren"

In zijn lange carrière als voetballer maakte Dirk Kuyt naar eigen zeggen zelden zo'n grote teleurstelling mee als zondag in De Kuip. Feyenoord incasseerde tegen ADO Den Haag de vijfde competitienederlaag op rij (0-2) en dat betekende een negatief clubrecord voor de Rotterdamse volksclub.

"Op voetbalgebied kan ik me weinig dagen herinneren waarop ik me slechter heb gevoeld dan nu", zei de aangeslagen aanvoerder van Feyenoord bij FOX Sports. In navolging van NEC, PSV, AZ en sc Heerenveen was ook ADO Den Haag te sterk voor het elftal uit Rotterdam. "Ik begin een beetje in herhaling te vallen", zei Kuyt, die als aanvoerder na iedere nederlaag weer voor de camera moet verschijnen.

"Ik heb weinig zin om over anderen te praten. We weten zelf ook wel dat we niet goed bezig zijn. Ik kan alleen zeggen dat ik dag en nacht bezig ben om het tij te keren. Van de eerste tot de laatste minuut die ik op het veld sta, geef ik alles voor Feyenoord. Maar het is op dit moment gewoon niet genoeg. Het is heel moeilijk de vinger op de zere plek te leggen."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner