01.02.2016 09:14

Vejinović met de dood bedreigd in eigen huis

Janio Bikel maakt aanstalten om druk te zetten op Marko Vejinović. (20-12-2015)
Janio Bikel maakt aanstalten om druk te zetten op Marko Vejinović. (20-12-2015)

Marko Vejinović is in zijn eigen woning met de dood bedreigd door zes Feyenoord-aanhangers. Daarvan is er één dader al opgepakt.

De speler zelf heeft nog niet gereageerd op het nieuws, maar Feyenoord laat weten dat er een speler is bedreigd. "Het is verschrikkelijk en te zot voor woorden, maar het klopt helaas dat een speler zo zwaar is bedreigd", zegt algemeen directeur Eric Gudde tegen De Telegraaf. Het incident vond plaats op zaterdagavond voor het duel met ADO Den Haag. "Dit is om echt ziedend over te worden."

Gudde snapt de actie van de zes Feyenoord-aanhangers niet en is dan ook woedend. "Mensen mogen teleurgesteld zijn en voor mijn part ook boos over hoe het team momenteel presteert. Maar dat rechtvaardigt nooit dat je in het privé-domein van spelers komt. Het is bovendien nog oerdom ook, want van dit soort belachelijke praktijken gaat de groep natuurlijk echt niet beter presteren."

Michiel Kramer kreeg ook ongewenst bezoek, maar zij kwamen niet verder dan de tuin. Feyenoord zou nu overwegen om enkele spelers te laten bewaken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner