01.02.2016 09:30

Beugelsdijk geniet volop: "Dit is mooi"

Tom Beugelsdijk stond met een lach van oor tot oor na de 0-2 overwinning van ADO Den Haag tegen Feyenoord. De verdediger genoot zichtbaar.

In gesprek met Voetbal International onderstreept hij zijn enthousiasme na de winstpartij. "Dit was genieten, puur genieten", aldus de verdediger. "Ik heb flink wat ballen moeten wegkoppen, dat zal vanavond wel weer even een zakje ijs tegen mijn koppie worden. Maar dat is alleen maar mooi man, lekker erin kletsen."

ADO speelde fel en startte het duel zeer scherp. "Daar hadden zij niet van terug, ik vond Feyenoord echt onherkenbaar. Normaal knallen zij erop, nu konden wij rustig onder de druk uit voetballen. Met deze mooie zege als resultaat. De eerste keer dat ik in De Kuip heb gewonnen. En dat met al die meegereisde fans in het uitvak, super!"

Beugelsdijk had zelf de taak om Dirk Kuyt uit te schakelen. De 25-jarige speler heeft veel respect voor de routinier. "Daarom vond ik het ook kicken om tegen hem te spelen. Het waren mooie duels, soms hard, maar wel op een goede manier."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner