01.02.2016 11:13

Vejinović en Kramer trainen met Feyenoord

Marko Vejinović en Michiel Kramer wandelden maandagochtend even voor 11.00 uur samen van stadion De Kuip naar het trainingsveld op jeugdcomplex Varkenoord. Beide spelers van Feyenoord kregen zaterdagavond ongewenst bezoek van 'supporters' van de Rotterdamse club. Vejinović werd ernstig bedreigd. Kramer vertelde te zijn lastig gevallen.

Vejinović en Kramer werden op weg naar de training niet extra beveiligd. Zoals gebruikelijk hield een steward de spelers van een afstandje in de gaten. Veel journalisten zijn naar de training van de nummer drie van de Eredivisie gekomen. Ruim twintig supporters volgen de eerste oefensessie na de vijfde nederlaag op rij van het zwalkende Feyenoord. "Ik weet niet of het waar is", zegt een bejaarde man. "Maar als het zo is, dan zijn het voor mij geen fans van Feyenoord die dit hebben gedaan. Dit is schandalig en te belachelijk voor woorden."

Kramer en Vejinović trainen met de wisselspelers van het duel van zondag met ADO Den Haag. De basisformatie heeft zich nog niet op het trainingsveld laten zien.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner