01.02.2016 13:55

Doelpuntenmaker Sørloth breekt zijn hand

Alexander Sørloth is geblesseerd en kan niet verder tijdens het competitieduel PEC Zwolle - FC Groningen. (30-01-2016)
Alexander Sørloth is geblesseerd en kan niet verder tijdens het competitieduel PEC Zwolle - FC Groningen. (30-01-2016)

FC Groningen-spits Alexander Sørloth heeft tijdens het competitieduel met PEC Zwolle (3-1) overwinning een middenhandsbeentje in zijn linkerhand gebroken en zit voorlopig in het gips.

Sørloth liep de gebroken hand op tijdens zijn doelpunt in de achttiende minuut. "Het klinkt heel vreemd, maar ik kan me er niets meer van herinneren", aldus de Noor op de clubsite van de Groningers. "Na mijn goal had ik zoveel adrenaline in mijn lichaam dat ik op dat moment niets voelde. Pas toen Zwolle weer had afgetrapt kreeg ik een enorme pijn in mijn hand."

"Bij het doelpunt val ik en komt de keeper met zijn voet op mijn hand terecht", vervolgt Sørloth, die vanzelfsprekend baalt van zijn blessure. "Ik voelde me sinds mijn komst naar Groningen goed en het spel ging steeds beter. Mijn hand is nu in het gips gezet en dat moet er drie weken om blijven zitten."

Sørloth tekende tijdens de huidige transferperiode een contract tot medio 2020 en scoorde inmiddels twee keer in vier competitieduels namens de Groningers.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner