03.02.2016 11:31

Ligeon: "FC Utrecht kwam als geroepen"

Ruben Ligeon is blij dat hij voor de tweede seizoenshelft een nieuwe club heeft gevonden. Bij Willem II zat de rechsachter op een zijspoor, maar FC Utrecht bood uitkomst. De Ajacied maakt het seizoen af in de Domstad.

De eerste seizoenshelft en de verhuurperiode aan Willem II was niet wat Ligeon ervan verwacht had. "Ik wil niets liever dan voetballen, mezelf laten zien. Als het anders loopt, doet dat pijn. Ik had het er ongelooflijk moeilijk mee dat anderen de voorkeur kregen", aldus Ligeon in het Algemeen Dagblad.

"Gelukkig had Willem II oog voor mijn situatie. Het is mooi dat Utrecht nog altijd vertrouwen in mij heeft. Deze doorstart midden in het seizoen heb ik echt heel hard nodig. Ik kan niet wachten om bij Utrecht te beginnen."

De 23-jarige Ligeon verwacht zelf ook nog iets te kunnen toevoegen aan het spel van Utrecht. "Als ik naar dit Utrecht kijk, denk ik dat mijn aanvullende impulsen daar goed bij passen. Verdedigen is mijn eerste hoofdtaak, maar ik hoop ook mijn voorzetten te kunnen gebruiken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner