04.02.2016 23:02

Ten Hag: "Vandaag klopte het allemaal"

Trainer Erik ten Hag (r.) voert overleg met Sébastien Haller (l.) tijdens FC Utrecht - FC Groningen. (29-08-2015)
Trainer Erik ten Hag (r.) voert overleg met Sébastien Haller (l.) tijdens FC Utrecht - FC Groningen. (29-08-2015)

Erik ten Hag was na afloop van de gewonnen KNVB beker wedstrijd (1-3) tegen PSV bijzonder blij met het resultaat. De trainer van FC Utrecht roemde bovendien het fantastische spel van spits Sébastien Haller.

"Vandaag was Haller geweldig. Het eerste kwartier moest hij inkomen, maar daarna was hij weergaloos. Soms moet even het knopje bij hem om, maar dan gaat het lopen. Hij hield veel ballen vast, maar was ook goed in het defensieve. Je ziet dat hij een andere opleiding heeft gehad, waardoor hij ook in staat is het fysieke erbij te gooien", aldus Van Hag tegenover Fox Sports.

Een overwinning in Eindhoven was lang geleden voor FC Utrecht. "Het is geweldig dat dit gebeurt, want 31 jaar geleden is het voor het laatst dat FC Utrecht in Eindhoven won. Ik zeg altijd dat we kunnen van iedereen winnen. Soms gaat het nog wel wat speeltuin-achtig, maar vandaag was het goed."

Ten Hag doelt op het feit dat hij over een relatief jonge selectie beschikt. "We hebben jonge spelers en soms zijn de focus even kwijt en staat de mindset niet goed, maar dat moeten wij als technische staf weer teruggeven. Vandaag klopte het allemaal."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner