05.02.2016 16:50

Van den Berg tegen Ziyech: "Heb er zin in"

Joey van den Berg staat komend weekend voor een zware taak. De middenvelder moet Hakim Ziyech onschadelijk maken in het duel met FC Twente.

De speler van Heerenveen staat op Ziyech, omdat de stylist geen nieuwe club wist te vinden in de winterstop. "Blijkbaar zat er in de winterstop geen club tussen voor Ziyech, ik denk dat hij wel aanbiedingen heeft gehad. Hij is zeer bepalend voor Twente, een fantastische voetballer", zo zegt hij in gesprek met Omrop Fryslân. 

Vervolgens gaat de aanvoerder op een meer grappige toon verder. "Maar de beste ben ik altijd nog, haha", aldus Van den Berg. "Het is altijd lekker om tegen goede spelers te spelen, ik heb er veel zin in. Het is mooi dat hij nog een halfjaar blijft. Misschien ook wel een verstandige beslissing: niet overhaast."

Van den Berg is wel van mening dat er niet teveel gekeken moet worden naar Ziyech. "Twente is meer dan alleen Hakim, al is hij wel bepalend. Zij hebben daar nog tien anderen lopen", aldus de speler.  "Twente zit weer in de lift en heeft goede spelers. Een team om rekening mee te houden. Hakim is een speler die wekelijks uitblinkt en hoe we dat gaan aanpakken, dat zien we morgen wel. Ik ben er niet zo bang voor eerlijk gezegd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner