05.02.2016 19:15

Streppel stuurt aanvallend team het veld op

Willem II-trainer Jurgen Streppel is aan het woord tijdens de persconferentie na afloop van het competitieduel Willem II - FC Utrecht. (19-09-2015)
Willem II-trainer Jurgen Streppel is aan het woord tijdens de persconferentie na afloop van het competitieduel Willem II - FC Utrecht. (19-09-2015)

Willem II-trainer Jurgen Streppel heeft gekozen voor een aanvallende line-up om tegen SBV Excelsior ten strijde te trekken. Het gemis van drie verdedigers heeft een opvallende opstelling teweeg gebracht bij de Tricolores.

De Tilburgers missen voor deze wedstrijd Dries Wuytens, Jordens Peters en Frank van der Struijk. De twee eerstgenoemden zijn geblesseerd, terwijl Van der Struijk een schorsing uitzit. Hierdoor heeft Streppel flink moeten puzzelen en is hij met een speciaal konijn uit de hoge hoed gekomen. Centrale verdediger Freek Heerkens en linksback Dico Koppers kunnen als logische vervangers gezien worden, maar in de eveneens opgestelde Nick van der Velden vinden we geen verdediger. Hierdoor zien we in Erik Falkenburg, Lucas Andersen, Guus Hupperts, Nick van der Velden en Bartholomew Ogbeche vijf aanvallend ingestelde spelers op het veld staan. Het is afwachten wat Streppel precies in gedachten heeft.

Excelsior-trainer Alfons Groenendijk daarentegen heeft maar weinig opvallends gedaan met zijn opstelling. De elf namen die op het veld worden gestuurd in de cruciale degradatiekraker tegen Willem II zijn precies hetzelfde als vorige week, toen de Rotterdammers Vitesse in het GelreDome op 0-0 hielden. Daan Bovenberg, Sander Fischer, Henrico Drost en Khalid Karami maken dus wederom de verdediging vol, terwijl het middenveld bestaat uit Jeff Stans, Rick Kruys en Luigi Bruins. Wel zien we twee noemenswaardige namen op de bank; Danilho Doekhi en Michiel Hemmen kunnen hun debuut maken voor Excelsior.

De wedstrijd is vanaf 20:00 LIVE te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner